skip-to-main-content skip-to-footer

menu

Rolex-klockor

Upplev en Rolex

Rolex klockor är tillverkade av de finaste råmaterialen och är monterade med stor noggrannhet. Varje del har konstruerats, utvecklats och tillverkats efter de strängaste standarder.

Klocktillverkning,
på Rolex vis

Rolex är en pionjär inom utvecklingen av armbandsur. Företaget formger, utvecklar och tillverkar själva alla viktiga delar till sina klockor. Från gjutning av guldlegeringar till maskinbearbetning, hantverk, montering och färdigställning av urverk, boetter, urtavlor och armband.

Rolex ligger bakom ett antal större innovationer inom klocktillverkning, och har registrerat över 400 patent under tiden som företaget har funnits. Det är i den Schweiziska smältdegeln, på någon av företagets fyra spjutspetsanläggningar, som Rolex-klockor blir till, tack vare de mer än 6 000 anställdas kunnande och engagemang.

Upplev en Rolex

Ingenting slår upplevelsen av de omsorgsfulla detaljerna, den balanserade vikten, komforten och helt enkelt känslan av en Rolex-klocka. Besök oss på Engströms Ur så guidar vi dig genom utbudet av de olika Rolex-modellerna och ger dig råd om Rolex-klockornas tekniska aspekter för att hjälpa dig välja den klocka som passar just dig.