skip-to-main-content skip-to-footer

menu

Ceasurile Rolex

Încercați un Rolex

Ceasurile Rolex sunt fabricate din cele mai bune materii prime și asamblate cu atenție meticuloasă la detalii. Fiecare componentă este proiectată, dezvoltată și produsă conform celor mai exigente standarde.

Ceasornicăria,
Calea Rolex

În calitatea sa de pionier în dezvoltarea ceasurilor de mână, Rolex proiectează, dezvoltă și produce prin mijloace proprii toate componentele esențiale pentru ceasurile sale, de la turnarea aliajelor de aur până la prelucrarea, asamblarea și finisarea mecanismului, a carcasei, cadranului și a brățării.

Rolex se află la originea a numeroase inovații majore în domeniul ceasornicăriei și a înregistrat, de-a lungul istoriei sale, peste 400 de brevete. Elveția este creuzetul în care sunt aduse la viață ceasurile Rolex, mulțumită priceperii și dăruirii celor peste 6.000 de angajați din cele patru locații ale brandului, toate deținând tehnologie de ultimă oră în domeniul ceasornicăriei.

Încercați un Rolex

Nimic nu se compară cu interacțiunea personală cu detaliile meticuloase, greutate echilibrată, confortul și senzația oferite de un ceas Rolex. Accesați Chronolink și vă vom îndruma prin gama de modele Rolex; de asemenea, vă vom acorda consultanță cu privire la aspectele tehnice ale ceasurilor Rolex, pentru a vă ajuta să găsiți ceasul creat special pentru dvs.