skip-to-main-content skip-to-footer

menu

Rolex-klokker

Opplev en Rolex

Rolex armbåndsur er laget av nøye utvalgte materialer og montert med hårfin presisjon. Hver eneste komponent er utformet, utviklet og produsert etter svært strenge kvalitetskriterier.

Urmakerkunst
slik bare Rolex kan det

Rolex var en av pionerene innenfor armbåndsurets utvikling og designer, utvikler og produserer fremdeles de aller fleste komponentene i klokkene sine selv. Alt foregår internt, fra gullstøping via bearbeiding – dels maskinelt og dels for hånd – og til montering og ferdigstilling av urverk, urkasser, urskiver, lenker og remmer.

Rolex er opphavet til mange viktige nyvinninger innenfor urmakerkunsten og har i årenes løp registrert over 400 patenter. Rolex-klokkenes fødested er Sveits, og takket være 6 000 dyktige og engasjerte ansatte ved merkets fire anlegg – alle helt i verdenstoppen innenfor moderne urmakerkunst – foregår fortsatt produksjonen her.

Opplev en Rolex

Det er lite som kan måle seg med opplevelsen av det ekstreme detaljnivået, den balanserte vekten, den høye komforten – ja, kort sagt følelsen av å ha en Rolex på armen. Besøk oss på Lervik Ur, og vi vil veilede deg gjennom Rolex sitt modellutvalg og gi deg råd om de tekniske aspektene ved Rolex-klokker, slik at du kan finne den perfekte klokken for deg.