Naar hoofdinhoud Naar voettekst

MENU

Rolex horloges

Beleef een Rolex

Rolex-horloges zijn vervaardigd uit de beste grondstoffen en geassembleerd met nauwgezette aandacht voor detail. Ieder onderdeel is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd volgens de strengste normen.

Horloges maken,
op de Rolex manier

Als pionier op het gebied van horloge-ontwikkeling, ontwerpt, ontwikkelt en produceert Rolex alle essentiële onderdelen van zijn horloges in-house, van het gieten van de goudlegeringen tot de bewerking, de vervaardiging met de hand, de montage en de afwerking van het uurwerk, de kast, de wijzerplaat en de horlogeband.

Rolex stond aan de wieg van vele grote innovaties in de horlogewereld en registreerde in de loop der tijd meer dan 400 patenten. Zwitserland is de smeltkroes waar Rolex-horloges tot leven worden gebracht dankzij de knowhow en inzet van de meer dan 6000 medewerkers in de vier vestigingen van het merk, die allemaal vooroplopen qua horlogetechnologie.

Beleef een Rolex

Niets gaat boven het ontdekken van de uiterste precisie, de perfect uitgebalanceerde balans, het comfort of eenvoudigweg het gevoel van een Rolex-horloge. Kom naar SLAETS en wij zullen u de verschillende Rolex-modellen presenteren, advies geven over de technische aspecten van de Rolex-horloges en u helpen om het horloge te vinden dat bij u past.