skip-to-main-content skip-to-footer

menu

GMT-MASTER II

KELLOJEN KOSMOPOLIITTI

Vuonna 1955 lanseerattu GMT-Master kehitettiin mannerten välisten liikennelentojen piloteille. Se on osoittautunut korvaamattomaksi niille, joiden työmatkat suuntautuvat kaukomaille. GMT-Masterissa on kierrettävä 24 tunnin indekseillä varustettu kehä ja erillinen 24 tunnin osoitin. Sen ansiosta maailmanmatkaajat voivat seurata samanaikaisesti kahden aikavyöhykkeen aikaa – ja kehää kiertämällä jopa kolmen aikavyöhykkeen aikaa.

TUNNUSOMAINEN MUOTOILU

GMT-MASTER II – TYYLI

GMT-Master suunniteltiin alun perin lentäjien avuksi navigointiin, ja siitä on tullut klassikko, josta ei voi erehtyä. Tunnusomainen kehä on GMT-Masterin ainutlaatuisen ja tunnistettavan ilmeen kulmakivi, joka on vuosien mittaan nähty eri väreissä ja niin yksi- kuin kaksivärisenäkin.

Rolex esittelee Oyster Perpetual GMT-Master II:n uuden mallin, jossa on niin ikään kaliiperi 3285 sekä kahteen suuntaan kierrettävä kehä sinimustalla keraamisella Cerachrom-upotteella ja 24 tunnin indekseillä. Oystersteel-teräksestä valmistettu ja Jubilee-rannekkeella varustettu kello perustuu vuonna 2018 esiteltyyn GMT-Master II:een, jossa oli punainen ja sininen keraaminen Cerachrom-kehäupote.

MAAILMANMATKAAJAN VALINTA

GMT-Master II – ominaisuudet

GMT-Master II:ssa on perinteiset tunti-, minuutti- ja sekuntiosoittimet sekä 24 tunnin osoitin ja kahteen suuntaan kierrettävä kehä Cerachrom-upotteella ja 24 tunnin indekseillä. Siitä näkee siis samanaikaisesti kahden aikavyöhykkeen ajan: paikallisen ajan ja viiteajan tai paikallisen ajan ja toisen valitun aikavyöhykkeen ajan. Kello 3:n kohdalla näkyvä päivämäärä synkronoituu paikallisen ajan kanssa.

3285 KONEISTO

GMT-Master II – ominaisuudet

Rolex laajentaa GMT-Master II -mallistoaan kolmella uudella mallilla, joissa on kaliiperi 3285. Tämä uusi mekaaninen automaattikoneisto tarjoaa perustavanlaatuisia parannuksia tarkkuuden, käyntivaran, iskunkestävyyden ja magneettikenttien siedon saralla. Lisäksi se on entistäkin käytännöllisempi ja luotettavampi.

HUIPPUTEKNOLOGIAA EDUSTAVA KERAAMI

GMT-Master II – ominaisuudet

Rolexilla on vuodesta 2005 lähtien ollut uraauurtava rooli monobloc-kehien ja kehäupotteiden erikoiskeraamien kehittämisessä. Nämä uudet materiaalit ovat poikkeuksellisen naarmun- ja korroosionkestäviä. Lisäksi niissä voidaan käyttää tavallista voimakkaampia värejä, joihin ultraviolettisäteet eivät vaikuta. Rolex on valjastanut koko asiantuntemuksensa huipputeknologiaa edustavien tuotantomenetelmien kehittämiseen, jotta se voi valmistaa keraamisia komponentteja itse.

VÄRIEN KIRJO

GMT-Master II – ominaisuudet

Rolexin tutkimus- ja kehitysosasto ja luova osasto ovat tehneet pitkään tiivistä yhteistyötä, ja tämän kehitystyön hedelmänä ovat erittäin kestävät yksi- ja kaksiväriset keraamit. Väreinä on saatavilla paitsi vuonna 2018 lanseerattu ruskea, myös musta, vihreä, sininen, kastanjanruskea ja punainen. Näiden keraamien kirkkaat, syvät ja intensiiviset värit tuovat ainutlaatuista eloisuutta Rolexin kelloihin.

Koe Rolex<br />
GMT-Master II

Koe Rolex
GMT-Master II

Palveluksessasi