skip-to-main-content skip-to-footer

menu

Datejust

MALLIESIMERKKI KELLOKLASSIKOSTA

Rolex Datejust on malliesimerkki modernista kellosta, jonka ilme ja ominaisuudet pitävät pintansa muodin muutoksista huolimatta. Vaikka Datejustin ulkoasu on seurannut aikaansa, sen tunnusomaiset piirteet ovat säilyneet varsinkin perinteisissä versioissa. Kyseessä onkin yksi maailman tunnetuimmista ja helpoiten tunnistettavista kelloista.

TODELLINEN TYYLI-IKONI

DATEJUST – TYYLI

Vuonna 1945 lanseerattu Datejust oli ensimmäinen automaattinen vesitiivis kronometriksi sertifioitu rannekello, joka näytti päivämäärän kellotaulussa kello 3:n kohdalla olevassa ikkunassa. Siinä yhdistyivät kaikki merkittävät innovaatiot, joita Rolex oli siihen mennessä kehittänyt moderneihin rannekelloihin.

PÄIVÄMÄÄRÄN MERKITYS

Datejust – ominaisuudet

Datejustin varhaisimmissa malleissa päivämäärä alkoi vaihtua tunteja ennen keskiyötä. Vuonna 1955 päivämäärän vaihtumismekanismi muutettiin välittömästi toimivaksi ja päivämääräikkunaan lisättiin kyklooppilinssi, joka suurensi päivämäärän tehden siitä helppolukuisen.

KYKLOOPPILINSSI

Datejust – ominaisuudet

Rolexin vuonna 1953 kehittämä kyklooppilinssi suurentaa päivämäärän 2,5-kertaiseksi tehden siitä helppolukuisen. Tämä on yksi Rolex-kellojen omaleimaisimmista ja tunnistettavimmista ominaisuuksista.

KELLO JONKA TYYLI ON IKUISTA

DATEJUST – TYYLI

Uusi Oyster Perpetual Datejust 31 lanseerattiin vuonna 2019 keltaisena Rolesor-mallina. Siinä on oliivinvihreä kellotaulu sunray-efektillä, 18k keltakultaisilla osoittimilla ja roomalaisilla numeroilla. Numeroon VI on upotettu 11 timanttia. Kuoren sivuille ja korvakkeisiin heijastuva valo korostaa uritetulla kehällä varustetun 31 mm:n Oyster-kuoren eleganttia profiilia.

NAISELLISUUTTA KAIKISSA MUODOISSAAN

Lady-Datejust

Vuonna 1957 lanseerattu Lady-Datejust oli ensimmäinen naisten versio klassisesta päivämäärän näytöllä varustetusta Rolex Datejust -kronometristä. Sen myötä Datejustin ajaton eleganssi ja ominaisuudet tulivat saatavilla koossa, joka sopi täydellisesti naisen ranteeseen. Rolex Lady-Datejustista on lukuisia versioita, joista kellon käyttäjä voi valita täydellisesti persoonaansa korostavan vaihtoehdon. Lady-Datejust on saatavilla lukuisissa materiaaleissa ja väreissä, ja laaja valikoima ranneke- ja kellotauluvaihtoehtoja täydentää tyylin.

TODELLINEN HELMI ARKIKÄYTTÖÖN

Lady-Datejust

Oyster Perpetual Lady-Datejustissa on kaikki ikonisen Rolex Datejustin ominaisuudet pienemmässä 28 mm kuoressa. Kyseessä on arkikäyttöön sopiva todellinen helmi, jonka ajatonta eleganssia koristavat hillityissä väreissä hohtava kellotaulu, arvokkaat materiaalit ja säihkyvät timantit.

Koe Rolex Datejust

Koe Rolex Datejust

Palveluksessasi