skip-to-main-content skip-to-footer

menu

Rolex-kellot

Koe Rolex

Rolexin kellot valmistetaan hienoimmista raaka-aineista ja kiinnittäen tarkasti huomiota jokaiseen yksityiskohtaan. Komponentit suunnitellaan, kehitetään ja valmistetaan korkeimpia standardeja noudattaen.

Rolex –
uraauurtava kellovalmistaja

Rolex on rannekellojen innovaatioiden uranuurtaja. Se suunnittelee, kehittää ja valmistaa itse kaikki kellojensa tärkeät komponentit – olipa kyse kultaseosten valusta tai koneiston, kuoren, kellotaulun ja rannekkeen koneistuksesta, työstämisestä, kokoamisesta tai viimeistelystä.

Rolex on kehittänyt lukuisia kellojen valmistuksen innovaatioita ja on historiansa aikana rekisteröinyt yli 400 patenttia. Rolexin kellot syntyvät Sveitsissä, jossa yhtiöllä on neljä toimipaikkaa. Niissä työskentelee yli 6 000 asiantuntevaa ja sitoutunutta työntekijää, jotka käyttävät työssään huippuluokan kellonvalmistusteknologiaa.

Koe Rolex

Mikään ei vedä vertoja hetkelle, jolloin saat Rolex-kellon ranteeseesi. Voit ihailla sen harkittuja yksityiskohtia ja tunnet sen tasaisesti jakautuvan painon – ja siitä kokonaisvaltaisesti huokuvan ylellisyyden. Lahden Kellokeskus tutustuttaa sinut Rolex-mallien saloihin ja kertoo niiden teknisistä ominaisuuksista, jotta löydät tarpeisiisi sopivan kellon.