skip-to-main-content skip-to-footer

menu

Rolex-ure

Oplev et Rolex-ur

Rolex-ure er fremstillet af de fineste råmaterialer og samlet med en særdeles omhyggelig opmærksomhed på detaljer. Hver eneste komponent er designet, udviklet og produceret efter de mest krævende standarder.

Urmageri,
Rolex-måden

Som pioner indenfor udviklingen af armbåndsuret, designer, udvikler og producerer Rolex selv alle de væsentlige komponenter i sine ure, lige fra afstøbning af guldlegeringer til bearbejdning, udformning, samling og færdiggørelse af urværket, kassen, urskiven og lænken.

Talrige centrale opfindelser indenfor fremstilling af ure udspringer fra Rolex, og firmaet har indleveret mere end 400 patentansøgninger i løbet af sin historie. Schweiz er smeltediglen, hvor Rolex-ure bringes til live, takket være ekspertisen og engagementet fra mere end 6000 ansatte i firmaets fire afdelinger, som alle er på forkant med den nyeste teknologiske udvikling indenfor fremstilling af ure.

Oplev et Rolex-ur

Der er ikke noget, der kan overgå førstehånds oplevelsen af de omhyggelige detaljer, den afbalancerede vægt, komforten og ganske enkelt fornemmelsen af et Rolex-ur. Besøg os på M.C. Mortensen, så vil vi guide dig gennem udvalget af Rolex-modeller og vejlede dig om de tekniske aspekter ved Rolex-ure for at hjælpe dig med at finde det ur, der er skabt til dig.