skip-to-main-content skip-to-footer

menu

Часовници Rolex

Докоснете се до Rolex

Часовниците Rolex се изработват от първокачествени материали и се сглобяват с изключително внимание към детайлите. Всеки компонент е проектиран, разработен и произведен така, че да отговоря на най-взискателните стандарти.

Изработване на часовници
по технология на Rolex

Пионер в разработването на ръчните часовници, компанията Rolex проектира, разработва и произвежда самостоятелно всички основни компоненти на часовниците си, от отливането на златните сплави до механичната обработка, фините ръчни операции, сглобяването и довършителните работи по механизма, касата, циферблата и верижката.

Rolex стои в основата на множество ключови иновации в часовникарството и има регистрирани над 400 патента в дългогодишната си история. Швейцария е заветното място, където се създават часовниците Rolex, благодарение на знанията и отдадеността на над 6000 служители. Те работят в четирите центъра на марката, които са оборудвани с най-новите технологии в областта на часовникарството.

Докоснете се до Rolex

Нищо не може да се сравни с преживяването от съприкосновението със старателно изработените детайли, балансираната тежест, комфорта и съвършенството на часовниците Rolex. Посетете ни на Besha и ще Ви насочваме в пътешествието Ви сред разнообразните моделите на Rolex. Ще Ви представим техническите параметри на нашите часовници, за да Ви помогнем да изберете идеалния за Вас часовник.